HomeAbout MeBestand DownloadenGastenboekBeeldgalerijBlog
Home
Bent u op zoek naar een bedrijf die voor u alle klusjes kan uitvoeren zonder ellenlang te moeten wachten op een vakman, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Door onze expertise en onze resem onderaannemers die actief zijn bij ons moederbedrijf B.V.B.A. Siemoens kunnen wij op ieder moment vakmannen inzetten op de projecten bij onze particuliere klanten.

Door een goede voorbereiding en planning in samenspraak met de klant en de aannemers zorgen wij dat niemand voor verrassingen staat.

De opdracht wordt eerst grondig onderzocht om vervolgens de nodige bezoeken te brengen met de contractors .

No job too small is onze leuze omdat wij geen enkele opdracht schuwen: herstellen van enkele dakpannen, hermetsen van een kleine tuinmuur, hervoegen van een gevel, een kleine hoeveelheid pleisterwerk, ook sanitaire en centrale verwarmingswerken behoren tot ons pakket. Eigenlijk voeren wij alle werken uit die iets of wat te maken hebben met het bouwen of verbouwen van een woning.

Wij beperken wel onze regio tot Oost- en West-Vlaanderen, dit om onze klanten de nodige garantie tot uitvoering te geven binnen een aanvaardbare termijn.
 


Home|About Me|Bestand Downloaden|Gastenboek|Beeldgalerij|Blog